Despre mine

 

Despre mine - Alexandra Chiru

 

Te întrebi cine este Alexandra Chiru?

Pot sa îți spun despre mine ca am terminat facultatea de biochimie fiind pasionată de genetică. Am căutat mereu să găsesc sursa tuturor bolilor și suferințelor de pe pământ, astfel încât am fost purtată de viață prin multiple și diferite locuri, experiențe și situații.

Genele păreau sursa primordială a tuturor afecțiunilor de pe pământ, iar soluția părea să fie tot în gene. Am făcut cercetare în Japonia, studiind celule stem umane, IPS (celule stem umane induse) și tot felul de lucruri complicate legate de ADN. Am lucrat după protocolului PhD. Shinya Yamanaka și am urmarit cercetările legate de recuperarea și regenerarea ADN-ului. Am găsit câteva răspunsuri, dar paradoxul este că am găsit cu mult, mult mai multe întrebări…care și până în ziua de azi au rămas să fie descoperite…poate de alți căutători.

După ce am realizat că rezultatul experimentului poate fi influențat de intensitatea cu care privitorul își îndreaptă atenția către experiment, așa cum spunea PhD Amit Goswami, am înțeles că realitatea este cu mult mai vastă decât am crezut.

Prima întâlnire cu terapia holistică a fost Reiki în Japonia. Acolo, într-un templu budist am înțeles importanța hranei adecvate și a practicii spirituale zilnice. Am simțit scufundarea în scopul imens, abandonul în momentul prezent și iertarea.

Am studiat diferite tipuri de masaj, reiki, reflexoterapie și presupunctură, terapii cu plante și pietre, terapie CranioSacrală, nutriție, visare conștientă, coaching Adlerian, OFT, Cheile Genelor, psihologie transpersonală și cine știe câte altele… căutând să aflu ceva nou, sperând să găsesc esența…